logo-mini

Графити фест 2019

Сподели

Графити фест 2019

Фото клуб Куманово со своите членови се вклучи во проектот Графити фест 2019 година, кој е под покровителство од ООУ „Крсте Мисирков“ од Куманово. Членовите ќе се дружат со учесниците на овој фестивал, ќе го запишат со фото апарат нивното творење и начинот на експресија. Ќе пробаат да ги „уловат“ преку портретни фотографии карактерите на тие млади таленти. Во прилог мал дел од атмосферата.