logo-mini

Изложба во Нови Сад

Сподели

Изложба во Нови Сад

Изложбениот центар на ФИАП во Нови Сад, Србија, на 10 ноември 2020 година (вторник) на веб-страницата на ФИАП изложбениот центар Нови Сад https://www.fiapecns.com ги отвори изложбите на Фото клуб Куманово од Македонија и Фото кино клуб Параќин од Србија.Изложбата е отворена под ФИАП број на покровителство 20/91 и истата ќе биде отворена до 29 новември 2020 година (недела).