logo-mini

Изложба „Окото на светот“

Сподели

Изложба „Окото на светот“

Десетата изложба од проектот “Окото на светот” – “Eye of the World” каде што се претставуваат 11 колекции од 11 држави во светот припадна на Фото клуб Куманово од Македонија. Изложбата беше отворена на 25 ноември 2022 година во виртуелната изложбена хала на галеријата Силе Салај. Изложените фотографии може да се погледнат на следниот линк: https://fiap.sergisistemi.com/