logo-mini

марина крсиќ освои златен медал

Сподели

марина крсиќ освои златен медал

На циркуларната изложба за уметничка фотографија Shadow Hunter Circuit 2018, организирана од стана на Фото Клуб Infinity – Добој, Босна и Херцеговина, Фотографска агенција Лумиер – Крагујевац, Србија и Фото Клуб Крк – Крк, Хрватска, претседателот на клубот освои ПСА златен медал за фотографијата “3 Windows” на тема Архитектура во Крагујевац.

На изложбата беа регистирани околу 350 автори и пристигнати над 4000 фотографии во 12 различни секции оценувани од страна на 9 жири членови, Марина успеа да освои златен медал.

Ова уште еднаш го потврдува фактот дека креативното творење и активното излагање на членовите на ФК Куманово ги доведува до големи успеси, како на домашно така и на меѓународно ниво.