logo-mini

Основите на астрофотографијата

Сподели

Основите на астрофотографијата

Во петок на 12.06.2020 година, во 20:00 часот, беше одржано онлајн предавање од областа на уметничката фотографија. Преку Zoom апликацијата, Стефан Илиевски, член на Фото клуб Куманово, зборуваше за основите на астрофотографијата.