logo-mini

Сподели

Отворање на изложбата Тумба и доделување на дипломи

Во сабота на 24.07.2021 год. во клупските простории на Фото клуб Куманово, ќе се отвори клупската изложба наловена како Тумба, на која ќе бидат доделени и дипломи на курсисти за завршен курс по фотографија.