logo-mini

Партнери

Министерство за култура

Министерство за култура

Република Македонија

Паралакс

Паралакс

art events provider

Венцо

Венцо

фото студио

К-Нет

К-Нет

интернет провајдер

горд член

ФИАП

ФИАП

интенационална федерација на уметничка фотографија

ИААП

ИААП

Интернационална асоциација на уметнички фотографи

ПСА

ПСА

фотографско друштво на Америка

ГПУ

ГПУ

глобална фотографска унија

ИСФ

ИСФ

фотографи без граници

НФУМ

НФУМ

национална фото унија на Македонија