logo-mini

прв ден – куманово – малински фото фестивал 2019

Сподели

прв ден – куманово – малински фото фестивал 2019

Шестото издание на Малински фото фестивал започна во петок 24 мај 2019 година во просториите на Занаетчискиот дом во Куманово. За првиот ден беа предвиени фотографски проекции на повеќе домашни и меѓународни автори меѓу кои се најдоа:

  • Виктор Налевски
  • Мурат Озчелик
  • Бајрам Ајхан
  • Селма Демиркол
  • Малгорзата Колз
  • Сандра Трајковска