logo-mini

Успеси на младите членови на Фото клуб Куманово

Сподели

Успеси на младите членови на Фото клуб Куманово

На 57-от Државен натпревар на младите истражувачи во областа Кино и видео техника со награди за I (прво) и III (трето) место се закитија младите членови на Фото клуб Куманово и ученици во СОУ Гоце Делчев, Неда Арсениевска и Јани Лазов. На споменатиот Државен натпревар во областа Фото техника I (прво) место освои Наум Цветковски.

Клупски ментор на наградените ученици беше претседателот на фото клуб Куманово, проф. Марина Крстиќ.

Иднината на Фото клуб Куманово припаѓа на младите членови и затоа клубот и во иднина ќе продолжи со несебична поддршка во сите аспекти кон членовите на подмладокот.