logo-mini
Новости
  All posts by Anastasija Stojanovska

Промоција на „Животот во Хавана“ од Роберто Брсакоски

Во просториите на Фото клуб Куманово на 30 август (петок) се одржа промоција на новото дело на авторот Роберто Брсакоски, „Животот во Хавана“. Со промоцијата на книгата вооедно беше отворена и изложба на неговите фотографии. Роберто Брсаковски е роден во Скопје, 1970 година. Тој е фотограф, филозоф, патописец кој со својата фотографија ја прикажува својата […]

Повеќе