logo-mini
Новости
  Category Archives for Меѓуклупски

жените и фотографијата 2016

Повеќе

свечено отворање – жените и фотографијата 2016

По повод денот на жената 8-ми Март, фото Клуб Куманово и оваа година традиционално се најде во улога на организатор на изложбата “Жените и фотографијата 2016”. Поставката на изложбата како и отварањето на истата беше во НУЦК “Трајко Прокопиев” во Куманово, каде што љубителите на фотографија ќе имаат можност да ја проследат во наредните две […]

Повеќе

меѓуклупска изложба – круг 2015

Повеќе

жените и фотографијата 2015

Повеќе

свечено отворање – жените и фотографијата 2015

Изложба на уметничка фотографија „Жените и фотографијата“ беше отворена во изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово, во организација и координација на фото клубот „Куманово“. Минатогодишната клупска изложба на уметничка фотографија, оваа година прерасна во меѓуклупска изложба. Клубот брои познати автори како од Македонија, така и пошироко, кои за релативно кратко време успеаа да […]

Повеќе