logo-mini
Новости
  Archives

клупска изложба на фото клуб куманово во војниц, полска

Успешната соработка на Фото клуб Куманово со ФЗ Војниц – ФОТУМ од Полска резултираше со отварањето на клупската изложба на ФК Куманово во Војниц, Полска. Изложбата претставуваше избор од 40 фотографии од творештвото на членовите на ФК Куманово: Владимир Јовановски, Анита Станишковска, Душко Јовановски, Александар Драгишевски, Дарио Королија, Фросина Јовановска, Драгана Спасовска, Филип Јаневиќ, Софија […]

Повеќе