logo
logo

пријатели

Фото клуб Куманово се гордее со својата поврзаност со различни ценети национални и меѓународни фотографски организации. Нашето гордо членство вклучува активно учество и соработка со реномирани групи кои ја споделуваат нашата страст за уметноста на фотографијата, како на локално така и на глобално ниво. Преку овие врски, се стремиме да поттикнеме енергична заедница на фотографи, да разменуваме креативни сознанија и да придонесеме за богатата таписерија на фотографскиот свет.

Успехот на фото клуб Куманово е сложено проткаен со непроценливото спонзорство и непоколебливата поддршка што ни ја пружа нашиот негуван круг на пријатели. Без дарежливата поддршка на овие посветени институции и компании, нашето патување кон извонредност и успеси несомнено ќе наиде на значителни предизвици. Нивното цврсто охрабрување, финансиско и морално, одигра клучна улога за да нè поттикне напред, овозможувајќи да ги оствариме нашите креативни аспирации. Додека продолжуваме да напредуваме, остануваме длабоко благодарни за трајното другарство и соработнички дух што ги носат пријателите на фото клуб Куманово.