logo
logo

клупски

ноември 2022

изложба окото на светот

Десетата изложба од проектот Окото на светот каде што се...
ноември 28, 2022
јули 2021

отворање на изложбата тумба и доделување на дипломи

Во сабота на 24.07.2021 год. во клупските простории на Фото клуб Куманово, ќе се...
јули 16, 2021
јуни 2020
мај 2020

онлајн клупска изложба на фото клуб куманово

Во духот на правилата да бидеме физички дистанцирани еден од друг, далеку од фотографската...
мај 28, 2020
април 2020

жените и фотографијата 2020

Избор фотографии од изложбата Жените и фотографијата 2020
април 3, 2020
септември 2019

изложба во турција

На 31 август 2019 година во FIAP изложбениот простор на Силе Санат Сарај во...
септември 12, 2019
јули 2019
септември 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018

моф 2017

Фотографската асоцијација „Мерсин Олба“ е формирана на 17 март 2011 година, во градот Мерсин,...
септември 4, 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018

фотум – војниц

Фотографското здружение Фотум од Војцин (Полска) е составено од група на фотографи чии што...
септември 4, 2018

уфкк бања лука

Универзитетскиот фото кино клуб Бања Лука (Република Српска, Босна и Херцеговина) е основан во...
септември 4, 2018
септември 4, 2018
февруари 2018

клупска изложба на фото клуб куманово во војниц, полска

Успешната соработка на Фото клуб Куманово со ФЗ Војниц – ФОТУМ од Полска резултираше...
февруари 22, 2018
април 2014

клупска изложба – жените и фотографијата 2014

На 7ми март во изложбениот простор при Центарот за култура Трајко Прокопиев свечено се...
април 21, 2014