logo
logo

меѓународни

ноември 2023
октомври 2023

отворена изложбата фото приказна

Фото клуб Куманово неодамна беше домаќин на волшебна изложба на фото-приказна, на која беа...
октомври 28, 2023

свечено отворање – фото приказна 2022

Во просториите на Занаетчискиот дом во Куманово, на 20 октомври 2022 година беше отворена шестата по ред...
октомври 21, 2022
септември 2022

трансфер на културни вредности преку фотографија

На 15 септември (четврток) 2022 година во 19 часот, во просториите на Фото клуб...
септември 13, 2022
август 2022

балкански фото караван – transfer of cultural values through photography

На 5 август 2022 година во Малатија, Република Турција беше отворена балканска изложба на...
август 15, 2022
декември 2019

познати наградените фотографии на коритон

На 17 ноември 2019 година беше затворена изложбата Коритон 2019 што во чест на...
декември 4, 2019
ноември 2019

фото клуб куманово во индија

Авторите и членови на Фото клуб Куманово се преставија со колекција фотографии на изложбата...
ноември 15, 2019
јули 2019
јули 5, 2019
декември 2018

свечено отворена изложбата коритон 2018

Трета година по ред Кратово се најде во улога на домаќин на меѓународната изложба...
декември 19, 2018
ноември 2018

успешно завршена изложбата коритон

Во ноември 2018 година во организација на Фото клуб „Куманово“ успешно беше завршена изложбата...
ноември 23, 2018

фото клуб „куманово“ гости на меѓународната изложба „пре фото“ во прешево

Втората половина на 2018 година посведочи повеќе меѓународни активности на членовите на Фото клуб...
ноември 21, 2018

успешно завршена изложбата „photo story 2018“ на фото клуб „куманово“

На 27 септември успешно беше заокружена изложбата „Photo Story 2018“ организирана од страна на...
ноември 20, 2018
септември 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018
јануари 2018

свечено отворање – коритон 2017

На 23 декември 2017 година во 12:00 часот во Градскиот музеј на град Кратово,...
јануари 29, 2018
април 2016

свечено отворање – фото приказна 2015

Во НУЦК “Трајко Прокопиев” Куманово, на 15 април беше отворена прва по ред меѓународна...
април 19, 2016