logo
logo

малински

септември 2023

малински фото фестивал

Во срцето на Балканот, сместен меѓу живописните пејзажи и богатото културно наследство, се расплетуваше...
септември 5, 2023
јуни 2022
април 2020

известување за одложување на малински фото фестивал

Почитувани пријатели, љубители на уметничката фотографија, Фото клуб Куманово од своето основање до денес,...
април 28, 2020
јули 2019

трет ден – крива паланка – малински фото фестивал 2019

Последниот ден, во недела на 26 мај, Фестивалот продолжи со утринско фото сафари во...
јули 5, 2019

втор ден – куманово – малински фото фестивал 2019

Официјалното отворање на Фестивалот се случи на 25-ти мај (сабота) во 12:00 часот, во...
јули 5, 2019

прв ден – куманово – малински фото фестивал 2019

Шестото издание на Малински фото фестивал започна во петок 24 мај 2019 година во...
јули 5, 2019
август 2018

шести ден – кратово – малински фото фестивал 2018

Како последен од прогрмата шестиот ден од фестивалот се одржа во општина Кратово. Поради...
август 8, 2018

петти ден – куманово – малински фото фестивал 2018

Вториот ден, а петти по ред од програмата на фестивалот, во Куманово се отворија...
август 8, 2018

четврти ден – куманово – малински фото фестивал 2018

Како центар на фотографските случувања во Куманово се одржаа низа настани од областа на...
август 8, 2018

трет ден – свети николе – малински фото фестивал 2018

Како трета по ред од програмата на Малински Фото Фестивал, во Дом на култура...
август 8, 2018

втор ден – штип – малински фото фестивал 2018

Во Уметничка Галерија “Безистен” Штип се отвори самостојната изложба на фотографии на Коста Дупчинов...
август 8, 2018

прв ден – крива паланка – малински фото фестивал 2018

Во ЛУ Градски Музеј Крива Паланка се отвори Клупската изложба на Фото клуб Куманово...
август 7, 2018

свечено отворање на петти јубилеен – малински фото фестивал 2018

Оваа година “Малински Фото фестивал” се одржа по петти пат и симболично во пет...
август 7, 2018
февруари 2018

свечено отворање – малински фото фестивал 2017

Малински фото фестивал 2017 се одржа во два града Куманово и Кратово, со програма...
февруари 22, 2018
јули 2015

свечено отворање малински фото фестивал 2015

6 Јуни 2015 година, Куманово живееше во духот на фотографијата. Втора година по ред,...
јули 10, 2015
декември 2014

свечено отворање – малински фото фестивал 2014

Фестивалот на уметничка фотографија насловен „Малински фото фестивал“, беше отворен во Ноември во Куманово. Ова...
декември 10, 2014