logo
logo

национални

ноември 2023
март 2022

жените и фотографијата 2022

Во чест на меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, Фото клуб Куманово во соработка...
март 11, 2022
април 2021

жените и фотографијата 2021

Во чест на меѓународниот ден на жената, 8-ми Март, Фото клуб Куманово во соработка...
април 5, 2021
март 2019

отворена изложбата „жените и фотографијата 2019“

Ако жена го постави прашањето: како е да се биде жена, тогаш да се...
март 19, 2019