logo
logo

контакт

Доколку сте заинтересирани да се приклучите на Фото клуб Куманово, да присуствувате на нашите настани или да дознаете повеќе за нашите активности, не двоумете се да стапите во контакт. Секогаш сме возбудени да им посакаме добредојде на новите членови и да ги споделиме радостите на фотографирањето со истомислениците.

Ви благодариме што сте дел од нашето фотографско патување. Едвај чекаме да видиме каде ќе не одведат следните 10 години, сето тоа низ објективот на нашата заедничка страст за фотографијата.

Лице за контакт: Марина Атанасовиќ

Адреса: Титова митровачка 2, 1300, Куманово
Е-маил: photoclubkumanovo@gmail.com
Фејсбук: https://www.facebook.com/photoclubkumanovo/
Инстаграм: https://www.instagram.com/photoclubkumanovo/