logo
logo

меѓуклупски

ноември 2023
јули 2019
јули 4, 2019
септември 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018
септември 4, 2018
март 2018

свечено отворање – жените и фотографијата 2018

Изложбата на уметничката фотографија “Жените и фотографијата” беше отворена во изложбениот салон на Центарот...
март 14, 2018
јануари 2018

меѓуклупска изложба – жените и фотографијата 2018

Во чест на Интернационалниот ден на жената, 8-ми Март, и оваа 2018 година фото...
јануари 29, 2018
април 2017

свечено отворање – жените и фотографијата 2017

Фото клуб Куманово, веќе 4-та година по ред се најде во улога на организатор...
април 6, 2017

меѓуклупска изложба – круг 2016

Веќе трета година по ред, Фото клуб Куманово, во склоп на Фото фестивал Малински...
април 22, 2016

свечено отворање – жените и фотографијата 2016

По повод денот на жената 8-ми Март, фото Клуб Куманово и оваа година традиционално...
април 8, 2016
март 2015

свечено отворање – жените и фотографијата 2015

Изложба на уметничка фотографија „Жените и фотографијата“ беше отворена во изложбениот салон на НУ Центар...
март 22, 2015